Reviews

 
Del din foto-oplevelse ved at skrive en anmeldelse herunder. Jeg vil sætte stor pris på at få dine tanker med på vejen.
På forhånd tak! 
De bedste hilsner,
Daniel 
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 34 reviews
byStephanie og Nicolaj on
Vielse

Kære Daniel

Tak for at du i fredags var med til at forevige vores dejlige dag ved Esrum Sø. Vi er så taknemmelige for de mange fine billeder og elsker den måde du naturligt glider ind i et selskab. Dine billeder er meget nærværende og stemningsfyldte. Endnu engang TAK!

byChristian Aachamann on
CCO

Jeg har arbejdet sammen med Daniel om en stor lancering til SHAPING NEW TOMORROW, hvor Daniel har taget billeder for os. Alle billederne han leverede har været enormt gode og samarbejdet har været upåklageligt fra ende til anden. Stor anbefaling her fra.

byHenrik Friis, Olympus Danmark on
Olympus Ambassadør-samarbejde

Kære Daniel, så kom min sidste dag hos Olympus Danmark. Jeg vil takke dig for en super god support i forbindelse dit medlemskab af vores Olympus Visionary. Du har altid været proaktiv i hele forløbet, altid klar til at deltage i vores event, om det så har været ude i marken eller her i 2020 online, altid klar når du har været på og altid forberedt. Din forståelse for det fotografiske har du også check på. Jeg ønsker dig alt mulig held og lykke med fremtiden, og skulle der være nogle som ønsker dig som Visionary eller som en god fotograf, får du hermed min anbefaling.

Hilsen Henrik

byPernille Søndergaard on
Børneportræt

Behagelig, rar, høflig, nærværende, tålmodig - det er nogle af ordene, der passer på Daniel. Daniel tog i dag billeder af vores lille datter. Han var hurtig til at skabe kontakt med hende, og vi er meget glade for billederne❤️ Derudover modtog vi de redigerede billeder samme dag, som Daniel tog dem - det er god service! Så hvis du mangler en gave til bedsteforældre, oldeforældre eller I bare gerne selv vil have et professionelt billede af jeres barn/børn til en virkelig fair pris, så gives de varmeste anbefalinger til Daniel.

Tak for i dag fra Aviaja og jeg.

 

Pernille Søndergaard

byIzabela Kofoed, Destination Sjælland on
Destination Sjælland

Destination Sjælland har samarbejdet med Daniel Villadsen Photography omkring foto og film til en ny kampagne. Hele vejen har der været fin og effektiv kommunikation, ligesom opgaven blev grebet kompetent og professionelt. Daniel har leveret et fantastisk resultat, og vi ser frem samarbejdet omkring andre opgaver.

 
Izabela J.C. Kofoed
- Aktivitets- og eventkoordinator
- Destination Sjælland

byBirgitte Ørskov on
Flyve-fotos

Vi havde besøg af Daniel i Herning Svæveflyveklub, hvor han fik et par flyveture. Først i et traditionelt svævefly og bagefter i en TMG (rejse-svævefly med motor). Og han tog nogle virkelig flotte billeder. Tak for det

byVisit Fyn on
Visit Fyn samarbejde

Vi har samarbejdet med Daniel ad flere omgange, da han altid leverer det ønskede til tiden, og derudover har masser af kreativt initiativ, som formår at bringe det bedste frem i opgaven. Daniel favner en meget bred vifte af discipliner og emner, og leverer over forventning hver gang.

Martin Jensen, Marketing Manager v. Destination Fyn.

byEva Søe Møller on
Salon Hårfin - fotoshoot

Daniel er en virkelig dygtig fotograf, som forstår at fange lige præcis det, som man gerne vil have. Det er absolut ikke sidste gang, vi har brugt ham til fotoshoots i frisørsalonen.

byRasmus Skovbo on
MTB Downhill-Cup Rold Skov

Daniel var og tage billeder til dansk downhill tour. Fuld action. Rigtig gode billeder, Daniel kan varmt anbefales

byBirgitte Danielsen on
Family-portraits

Daniel’s playful approach to photography shines through in his vibrant and action-driven work. He has a keen eye towards the unique interplay between nature, color, light and the human body in motion. I cannot wait to work with him again.

byMette-Line Vind-Andersen on
Bryllup

Daniel fangede hvert et lille øjeblik til vores bryllup. Virkelige flotte billeder. Daniel er utrolig behagelig og sød og har en evne til at være tilstede og samtidig være en flue på væggen. Vi elsker vores billeder og anbefaler Daniel hvis man vil have et minde for livet.

byJulie Oddershede on
Bryllup

Daniel tog billeder til vores bryllup i juli , og vi kan kun give ham de varmeste og allerbedste anbefalinger!
At have billeder fra et af de vigtigste og mest særlige øjeblikke i dit liv betyder alt- men kun hvis fotografen forstår at fange den magi og de glimt i øjet, som sådan en dag er fyldt med! Det gør Daniel!
Vi ønskede billeder, der ikke var opstillet og kunstige og vi har fået mere end hvad vi kunne håbe på! Danial har en evne til at forevige de helt særlige øjeblikke - uden man opdager, at han tager billederne og har samtidig sans for alle de fine og hyggelige detaljer, som man efterfølgende er glad for at kunne gense og mindes!
At Daniel samtidig er utrolig hjælpsom, venlig og rar og betænksom at arbejde sammen med- har blot været en ekstra bonus for os, og gjorde at vi og vores gæster følte os godt tilpas!
Det har været en næsten umulig opgave at vælge imellem de mange vidunderlige billeder, som Daniel har taget, og vi er så taknemmelige for, at de alle på allerbedste vis - minder os om vores uforglemmelige og eventyrlige dag!

 

Julie & Allan

byMette Mathiasen, Destination Fyn on
MTB & Cykel-fotoshoots

Daniel har hjulpet os i Destination Fyn med at tage nogle vildt fede mountainbikebilleder, der både viser de hardcore MTB-ryttere og generelle cykelturister, der skal lokke flere cykelturister til Fyn.
Vi er meget tilfredse med billederne, og Daniel er god til at lave billederne i de rigtige formater, der passer til Visit Fyns hjemmeside og SoMe-kanaler

 

Mette Mathiasen,

- Forretningsudvikler
- Bike Island Fyn, Destination Fyn

byVisit Faaborg on
Fotosamarbejde

I mit arbejde har jeg tit brugt Daniel Villadsen til fotoopgaver, og aldrig har han skuffet. Meget flotte kompositioner i de billeder, vi på VisitFaaborg bruger både i brochuremateriale og på de sociale medier. Det er ikke sidste gang, vi bruger Daniel til opgaver.

Brian Schiødt Carlson,
Visit Faaborg

byVisitDenmark on
VisitDenmark - N8 samarbejde

Daniel er en helt fantastisk fotograf, som virkelig forstod at indfange lige præcis den stemning, som VisitDenmark gerne ville have i sit nye content til N8-cykelruten.
Derudover er Daniel super sympatisk, fleksibel og byder ind med gode optimeringsforslag. Det er absolut ikke sidste gang, vi har brugt ham til at løse en opgave for os.

Med venlig hilsen / Best Regards

Maria Steensgaard
- Personal Assistant
- Strategisk Marketing
- VisitDenmark
- Islands Brygge 43, 3.
DK-2300 København S / Denmark

byElisabeth Brøndum on
Portræt-fotos

Daniel er dybt professionel i sit arbejde, og samtidig god til at gøre oplevelsen meget behagelig. Han har sans for de små detaljer, og giver plads til ens egne ideer og behov. Slutproduktet er også bare i top. Vi er så glade for at have valgt Daniel, og kan varmt anbefale ham.

byJulie Kunz on
Danse-fotoshoot

Daniel er en sand fornøjelse at arbejde sammen med. Altid positiv, samarbejdsvillig og professionel. Jeg kan varmt anbefale ham 😊

Julie Kunz
- Professionel Danser

byAlex Siegmund, Incylence on
INCYLENCE photoshoot

I worked with Daniel for my company Incylence and he was doing a fantastic job. It was easy to communicate and he delivered what we were asking for right in time. Good and professional photographer to work with.

Alex Siegmund,

- INCYLENCE

byMaja Stage - Triatlet on
Fotoshoot - Incylence

Jeg er imponeret af Daniels arbejde! Vi havde en super sjov dag i solen, mens vi lavede materiale til Incylence. Daniel havde styr på alle detaljerne og det lykkedes ham at fange den perfekte stemning i både billeder og video, der emmer af sommer. - Præcis som opgaven lød.

//Maja Stage - Triatlet

byDestination Fyn - Anita Skoven Jensen on
Fotosamarbejde

Jeg giver Daniel mine varmeste anbefalinger. Hans billeder fanger altid essensen af de behov, vi har, når vi markedsfører Fyn og Øerne. Han sætter sig grundigt ind i opgaven og det er en fornøjelse at åbne en samling nye billeder fra hans hånd.

Anita Skoven Jensen
- Content & Stakeholderkommunikation, Destination Fyn

bySigrid, Makeup Artist Skolen on
Makeup Artist Skolen, Odense

Vi på makeupartist / stylist skolen i Odense kan varmt anbefale Daniel Villadsen som en dygtig fotograf.
Vi har gjort brug af ham flere gange til elevernes on location hvor vi er ude med flotte modeller som der
Bliver taget rigtig mange gode billeder af, til eleverne og modellernes store fornøjelse.

Med venlig hilsen

Sigrid Wøhler,

- Makeup Artist Skolen, www.makeupskolen.com

byConnie Rasmussen on
Familieportrætter

Kan klart anbefale Daniel. Vi har fået taget familiebilleder. De er meget bedre end jeg havde turde håbe på. Daniel hørte på alle vores ønsker. Det er der kommet så mange flotte billeder ud af, som nu hænger på vores væg. Naturlige og i dejlige omgivelser omkring vores hus.

byNikoline Due on
Danse-fotografering

Jeg har kun positive anbefalinger af Daniel. Han har flere gange taget vidunderlige billeder af danseforestillinger, hvor jeg har medvirket. Han forstår at skyde billeder i bevægelse og er desuden nem at arbejde sammen med 😊

Nikoline Due
- Professionel danser, DeLeon Dance Company

byJesper Danielsen on
Fotosamarbejde

Jeg har nu brugt Daniel flere gange, både til mad billeder, festivaller samt jagt. Vanvittigt dygtig og professionel fotograf der sidder sig ind i sin opgave før han kommer. F.eks da han skulle med ud og tage jagt billeder havde han da læst op hvilke dyr der var jagt tider på, samt hvilke dyr vi enlig kunne løbe ind i. Efter jagten bød Daniel på en kop kaffe over bål, det kan man kalde prikken over i’et.

byClara Ploug-Sørensen on
Danseportræt-fotoshoot

Så Nice! Fik taget billeder af Daniel for en uge siden og det var så fedt! Der var styr på alt, og det var virkelig professionelt! Stor anbefaling herfra!

Clara Ploug-Sørensen
- Danser

bySonny Nguyen on
Portræt-fotoshoot

Kæmpe anbefaling til min gode ven Daniel Villadsen! Jeg har fået taget nogle studiebilleder til mit portfolie til arbejde af Daniel og jeg er mere end tilfreds med resultatet! 📸

/Sonny Nguyen
- Danser & Model

byMia Madsen on
Kobberbryllup, Holckenhavn Slot

En kæmpe anbefaling herfra. Vi havde booket Daniel til at tage billeder til vores Kobberbryllup, og vi er vilde med resultatet. De smukkeste billeder som foreviger en fantastisk dag. Tusind tak Daniel.

byRikke Nørby Pedersen on
Portrætfotoshoot

Har styr på sagerne.
Tager fantastiske billeder 🙂
Virkelig dejlig at arbejde sammen med. 🙂
Han har en god energi.
Nem at snakke med.
Helt klart anbefales!

byLaura Valentin on
Portræt-fotoshoot

Han er så god at arbejde sammen med, super professionel og har en super fed energi.
Så dygtig til det han laver og manden kan sit kram med et Camera.

byStina Lykke Borg on
Familiefotos

Vi skulle have taget familiebilleder og det var en super oplevelse. Vi valgte selv stedet, langesø skoven, og der både gode ideer til motiver og baggrunde, samt en stor portion tålmodighed til at alle fik smilet på billederne. Alt i alt en god oplevelse, samt god og hurtig service i forhold til at få billederne tilsendt og udvalgt.

bySidse Skov on
Børnefotografering

Jeg vil varmt anbefale Daniel som fotograf - han er taget super gode billeder af mine børn! Han gjorde alt for at følge med i deres leg og bevægelser for at fange de gode billeder, selv da det pludselig begyndte at regne 😄👍

/ Sidse Skov

byMette Linaa Dam-Magnussen on
Bryllup

Vi valgte bl.a. Daniel som fotograf til vores bryllup, fordi hans entusiasme smitter helt ekstremt meget og det slog bestemt ikke fejl på selve dagen! Hans positive sind og gode humør gør, at man meget hurtig føler sig tryg og komfortabel, så man kan yde sit bedste. Han er nede på jorden og ekstremt dygtig til at komme med fif og nye ideer til billederne.
Derudover blev vi utrolig positivt overraskede, da vi modtog billederne, over hvor godt øje på detaljerne han havde. Han har fanget alle de vigtige øjeblikke, som vil minde os om den fantastiske dag!
Vi kunne sagtens finde på at bruge ham som fotograf igen en anden gang.

// Mette Linaa Dam-Magnussen

byMajken Søndergaard Van on
Bryllup - Holckenhavn - Slot

Varm anbefaling herfra! Jeg har kun gode ting at skrive om Daniel. Daniel var fotograf ved vores bryllup og det var en fantastisk oplevelse for både os og vores gæster. Daniel gav sig god tid til at lytte til vores ønsker forud for dagen og sørgede for, at vi var trygge i hans selskab (da ingen af os er særlig glade for at få taget billeder!). Daniel formåede at holde sig i baggrunden, men alligevel fange alle vores vigtige øjeblikke i løbet af dagen, og han fik taget nogle utrolig smukke billeder, som var fuld af stemning og kærlighed! Vi havde ikke planer om at have bryllupsbilleder hængende hjemme, men Daniel formåede at skabe nogle smukke motiver af os, så NU skal de op i stor format! Stor ros for både udførelse og resultat 🙂 !

Majken Søndergaard Van

byCharlotte Langer Mortensen on
Bryllup

Daniel var fotograf ved vores bryllup den 17. marts 2018.
Allerede inden dagen vidste vi, at vi ville blive mere end tilfredse med billederne, for Daniel er både dygtig, professionel og personlig.
Forud for brylluppet havde vi en snak om vores forventninger til vores bryllupsbilleder, og disse blev fuldt indfriet på dagen.
Ikke blot har vi fået smukke bryllupsbilleder, men de er også personlige og med et glimt i øjet, fordi vi havde rigtig god kontakt med manden bag kameraet. Daniel var med på at afprøve vores idéer, og han kom også med gode idéer både forud for og på vores bryllupsdag.
Vi kunne ikke have ønsket os en bedre fotograf til at forevige vores store dag, og vi giver Daniel vores bedste anbefalinger.

Charlotte & Casper Langer Mortensen

Luk menu
Translate »