HELE DAGEN

Inkluderer: de sidste forberedelser på den store dag, vielsen, portrætter af brudeparret, fællesbillede af gæsterne, reception og festen frem til brudevalsen ved midnat.

Pris: 23.500,- (DKK)

Al transport inkluderet.

HELDAGSPAKKEN

Denne pakke er for jer, som ønsker unikke billeder fra hele jeres store dag. Der vil være billeder fra de sidste forberedelser, brudens eller gommens private forberedelser, vielsen og derudover en fotograf resten af dagen.

Efter vielsen følger som regel bryllupsportrætter på udvalgt lokation (jeg kan godt hjælpe med udvælgelsen, hvis dette er nødvendigt). Dette tager ca. 1 time – der er altså en time hvor brudeparret må beregne at være væk fra deres gæster. 

I bedes desuden afsætte mindst 30 minutter til fotografering af gæster samt et fællesbillede – hvis ønsket. Brudeparret vælger her en person, som får samling på gæsterne før fællesbilledet skal tages.

Der er mulighed for at tilpasse indholdet af denne pakke til jeres ønsker.

Kort sagt bliver alt foreviget af fotografen og I kan koncentrere jer om jeres fest.

Alle billeder fra dagen leveres med smuk efterbehandling i unik stil og i eget digitale galleri (ca. 400-500 billeder). Billederne sendes inden for 7-10 arbejdsdage efter brylluppet. 

Heldagspakken er til jer, der ønsker unikke billeder fra hele dagen, lige fra forberedelserne, over vielsen og festmiddagen og helt frem til brudevalsen. Det er en unik mulighed for at få et bredt udvalg af stemningsbilleder fra jeres store dag, som I fremover kan se tilbage på.

Luk menu
Translate »